4 Ocak 2015 Pazar

Muhsin Yazıcıoğlu Suikast Analizi 1



Muhsin Yazicioglu, anadolu insaninin gönlünde yatan bir yigit aslanin ismi. 

25 Mart 2009 kayip ettik biz bu yigidimizi.

Kendisi icin Allahdan rahmet ve magfiret diliyoruz.

Peki bu yigit insan nasil sehadetine ulasti, veya baska bir soruyla nasil bir suikasta ugradi ve bunun arkasinda kimler var?

Bu Suikasti bir kac bölümde yayinliyarak bilgi kalabaligni önlemek istiyorum.

Bu konu üzerine yazilan belki onlarca kitap var, 300 400 sayfalik kitaplarin icinde yinede bu katilin kim oldugnu acikca yazmaz. 


Cogu insan, bir süphe, düsünce veya arastirdigi bilgilerden bu isin arkasinda kimin oldugnu az cok cikarabiliyor. Buna destek olarak bir kac sene önce malum bir sahisin malum bir kisiyle telefon görüsmesinin sizmasiyla bir kez daha ortaya atilmisti. Youtubede bu videonun kaydi halen duruyor. 


Fakat tekrar cogu insan bu kayitlarin düzmece, oyun ve montaj oldugnu savunmaya devam ediyor. Burda bir gruba veya bir sahisa bir cinayeti mal etmek yerine, merhum Muhsin Beyin bu suikastan haberdar oldugnu, yigit bir sekilde rahmeti sahadetine kavustugnun analizini edelim. 

Ve bir kac hafta önce ortaya bir iddia daha atildi. Su anki iktidar partisi AKPnin bir Proje Partisi oldugu, bazi Diplomatlar ve Elciler tarafindan su an ki iktidara bu teklifin iletildigi ve bu sahislarin bu teklifi kabul ettikleri konusuluyor. Herzaman oldugu gibi halk, iktidar cephesinden bir yalanlama, parelelcilere yikma, veya "dis güclerin oyunudur bu !" denilmesi bekleniyordu. Fakat simdiye kadar hicbir aciklama yapilmadi veya duyulmadi. 


Simdi AKPnin bir Proje Partisi olma ihtimaliyle, Muhsin Yaziciogluyla arasindaki bag ne mi?


Muhsin Yazıcıoğlu Mart 2009 Sivas Şarkışla mitingini de kendisi acik acik bazi detaylari veriyor.



1. 4:08 den itibaren, "bir insan, bir seye tam inanmissa, onun geregini yapar, bedelinide öder.. ödedik!
  • Bir sey olarak kast ettigi nedir?, önceki dakikalarda cocukluk hayali olan bir projeyi anlatiyor. Hazar ortak pazari. Istedigi, türk milletlerinin ortak bir catida bulusmasi ve kendi pazarlarini olusturmasi. Bunu isterken, Avrupa Birligine ve BOP = Büyük Ortadogru Projesine de resti cekip kabul etmiyor. Kendi Projesini HOP olarak adlandirip bu kurulus ve birliklere kafa tutup bir HOP! diyor. Fakat bu bir kac sene öncesindeki "One Minute" olayina benzemiyor, burda dünya kanallari yok, diplomatlar elciler yok, danismanlar tarafindan hazirlanan bir konusma, bir oyun yok. Sadece Muhsin Yazicioglu ve kendi icinden gelen bir konusmasi var. Yani burda oyundan degil, gercek bir sekilde hem avrupa birligine, hem Israile hemde Amerikaya kafa tutuyor merhum. Devaminda tam inanmissa, onun geregini yapar, bedelinide öder diyor. Kendisi yaptiklarinin farkinda, basina cökecek o kara belalari sezmis, bedelinide kabul edip "ödedik!" diyebiliyor.
2. 4:20 den itibaren "Cocuklugumdan beri söz verdim, arkasini önünü bilmedigim hic bir güce, yaslanmicam, hic bir zaman usagi olmiyacam, onlar beni yönetemiyecek, ben bunlari anadolu insani ile yapacagim.. [..] beni cok gelip denediler, Amerikan Elciliginden geldiler, 1995 de yayinlanan bir rapor var, Amerikalilarin arastirma raporu, Orda deniliyorki, benim icin bir uyuyan aslan diyor, uyanirsa bu aslan, kim korkar, anadolu insan korkarmi, korkmaz, ne olacak, engelleyin diyorlar!, Belcika Büyük Elcisi, Bosna Konsolusu ve Amerika Istanbul Konsolsu, Bosna Konsolosu dediki, seninle olan Tanisikligmizi bilmedileri icin, sizin icin Büyük Birlik Partisine cok dikkat edin denildi, ben ise, su an BBP nin Mecliste bir Milletvekili bile yok neyden korkuyorsunuz, Cevap olarak, BBPnin tabani cok büyük ve feci bir sekilde büyüme kapasitesine sahipler. Eger birkere gelirlerse (Iktidara) bidaha kolay kolay gitmezler! deniliyor..

  • buna binaen sadece bir resim cevap versin






0 yorum:

Yorum Gönder